FS-Saneringsteknik AB

Våra tjänster

Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har FS-Saneringsteknik AB förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador.
image

Vi tar hand om hela kedjan från asbestanalys till färdig sanering. Första steget är att utföra en analys där man misstänker att asbest förekommer och därefter kan vi lämna en offert med bedömning av kostnaden för sanering.

Vi har tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering och följer noga de lagar och förordningar som gäller, bland annat ska alla som arbetar med asbest vara utbildade.

image

Låt oss ta hand om fukten!
Våra avfuktningstekniker ger dig den hjälp som behövs genom hela processen. Vi skräddarsyr olika avfuktningslösningar utifrån vilken typ av vattenskada och typ av inomhusmiljö det handlar om.

Vi har modern teknik och olika traditionella metoder som gör att en vattenskada kan torkas snabbt och vår ambition är att lösningarna ska ha en så minimal påverkan på bostads- eller arbetsmiljön som möjligt.

image

Skötsel bestående av traditionella skötseluppgifter som gräsklippning, vattning, ogräsrensning etc. Vi sköter allt.
Vi kan utföra all skötsel återkommande enligt överenskommelse.

image

Vi hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar bortforsling av möbler, skräp och grov avfall i hela Östergötland.

image

Luktsinnet är ett av våra känsligaste sinnen och ingen vill vistas i ett hem som luktar obehagligt. Vissa lukter kan dessutom vara direkt hälsovådliga. Med vår luktsanering kan vi eliminera odörer som orsakats av brand, tobaksrök, mögel, djur och kemikalier.

Som en extra bonus blir luften också fri från bakterier, virus, mikroorganismer och allergener.

image

Vi rengör taket genom att mekaniskt avlägsna det mesta av påväxten, takpanna för takpanna – utan att skada taket.

När taket i stort sett är rent, blåser vi ner mossan, byter ut trasiga takpannor, tömmer hängrännor och utför slutstädning. Slutligen kembehandlas taket vilket bidrar till att avdöda påväxten. När alger, mossa och lav dör ut, sköljer regnvattnet av takpannorna och rengör taket.

image

Vi gör det enkelt och problemfritt för dig som fastighetsägare. Som erfarna fastighetsskötare arbetar vi noggrant och proaktivt. Vi har lång och bred erfarenhet av olika fastighetstjänster till företag och privatpersoner.

image

Vi har totallösning på avfallsbehandling för industrier, insamlingsbolag, kommuner & privatpersoner.

image

Mögelsanering

FS-Saneringsteknik AB Kan hjälpa båda företag och privatpersoner med att sanera mögel och åtgärda fuktskador. Vi har specialiserats oss på vindar, krypgrunder samt i källare.

Om det finns indikationer på mögel börjar vi som regel med att söka efter fukt. Vi mäter mängden fukt i det aktuella området eller det som är mögelskadat dvs den relativa luftfuktigheten samt fuktkvot.

image

Vi hjälper både villaägare och större fastighetsägare att kontrollera, utreda och lösa eventuella fuktproblem, tryggt och effektivt. Fukt och fuktskador kan uppstå av många olika orsaker, från läckande kranar till skadad dränering eller bristande ventilation.

Oavsett orsak är det bästa och billigaste givetvis att åtgärda eventuella fuktproblem innan skadan är skedd, till att börja med genom en fuktkontroll eller fuktutredning som visar om det finns fukt och var den finns.

image

Du som privatperson kan anlita oss för dödsbostädning i Linköping. vi sköter all tömning av dödsbo för att ni ska slippa göra det.

image

Vi har totallösning på rivning för mindre byggnad eller stort industriellt projekt!

FS-Saneringsteknik AB Vi erbjuder ett bredd utbud av tjänster inom fastighetsskötsel – allt från rivning, asbestsanering och städning/rengöring. Vi anpassar alltid våra tjänster efter ert behov.

Vi hjälper både villaägare och större fastighetsägare.

Med en marknadsledande position inom Skåneområdet ser vi till att leverera kvalitativa tjänster inom sanering med god servicekänsla. Vi utför även totalsanering av bostäder där det ofta finns ett behov av nikotinsanering, misärsanering, liksaneringar eller det mest vanliga sanering av dödsbo. Vi har idag kunder inom både den offentliga och privata sektorn. Vi har specialanpassade lösningar för både privata och företagskunder för att täcka samtliga behov inom saneringstjänster.
image

Hitta till oss

Parkgatan 7B
582 48 Linköping

image

Skriv till oss

info@fs-saneringsteknik.se
eller använd formulären.

image

Ring till oss på

013-495 76 01 (Växel)
072-342 79 00 (Dygnet runt)

Undrar du över något?

Skriv till oss i folmurälen så återkommer vi tillbaka till dig inom kort.