FS-Saneringsteknik AB

Lär känna oss

Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har FS-Saneringsteknik förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador.
iconOm oss

Affärsidéen att sanera efter brand & vattenskador

Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

FS-Saneringsteknik AB

Med specialister inom fuktkonsulter, byggnadsmiljö, fuktskadeservice, radonutredningar och en installationsavdelning för fukt och radonåtgärder är vi den helhetslösning som krävs för bästa resultat

Välkommen till FS-Saneringsteknik AB, vi hjälper er med allt inom rivning och sanering i Linköping samt övriga städer i Östergötlands län. Med många års erfarenhet inom riv- och saneringsbranschen kan vi erbjuda er kvalitativa och bransch ledande tjänster.

När vi arbetar är det viktigt att du som kund alltid är i fokus och vi arbetar både snabbt och effektivt utan att tumma på vår kvalitet. Vi ser också till att arbeta säkert och enligt de miljökrav som gäller.

Tveka inte på att kontakta oss när ni letar efter en erfaren firma för rivning och sanering här i Linköping & övriga städer i Östergötlands län.

image

Adress

Parkgatan 7B
582 48 Linköping

image

Skicka mail

info@fs-saneringsteknik.se

image

Ring till oss

013-495 76 01 (Växel)
072-342 79 00 (Dygnet runt)

iconKom i kontakt med oss

Skicka meddelande

iconAllt inom Sanering och Rivning

Sanering av asbest

Vi hjälper er med sanering av asbest i Linköping med omnejd. När ni anlitar FS-Saneringsteknik hjälper vi er från början till slut. Allt från asbestanalys till en färdig asbestsanering.

Vi har de tillstånd som krävs för att få arbeta med asbest och följer noga det lagar och förordningar som gäller vid asbestsanering. När vi sanerar och arbetar ser vi till att jobbet blir fackmannamässigt utfört och har högsta fokus på säkerhet för både er och våra medarbetare.